Yhdistys Aluetoiminta

Alueyhdyshenkilöt

Kysy neuvoja ja tietoja rodusta, tule mukaan toimintaan. Ota yhteyttä alueesi yhdyshenkilöön ja seuraa tämän palstan ilmoituksia tulevista tapahtumista.

bertta3

Aluetoiminnan toiminta-ajatus

Alueellisen toiminnan avulla järjestetään tilaisuuksia ja erilaisia tapahtumia kaikille yhdistyksemme jäsenille ja bouvier-asioista kiinnostuneille. Tyypillisiä alueellisia tapahtumia ovat esimerkiksi lasten vedot, match-showt, luennot, esitelmät ja turkkitalkoot.

Aluetoiminta on pääsääntöisesti itsenäistä ja vastaa omasta toiminnastaan ja siten myös tuloistaan ja menoistaan. Alueyhdyshenkilö ei voi käyttää yhdistyksen nimeä yksin, vaan esimerkiksi Suomen Bouvier ry, Helsingin alueyhdyshenkilö. Tilaukset, varaukset ja laskutukset tapahtuvat yhdyshenkilön omalla nimellä. Virallisia tilaisuuksia, kuten näyttelyt ja luonnetestit, voidaan järjestää ainoastaan yhdistyksen hallituksen käynnistämänä ja yhdistyksen vastuulla.

Mikäli alueellisessa toiminnassa halutaan toimia yhdistyksen nimissä, on aluevastaavalle esitettävä tapahtumasta lyhyt suunnitelma ja rahankäyttöarvio tuloineen ja menoineen (vapaamuotoinen rahankäyttösuunnitelma). Tapahtumat pyritään suunnittelemaan niin, että osallistumismaksut kattavat kustannukset. Aluevastaavan kautta tieto menee yhdistyksen hallitukselle. Hallituksen hyväksyttyä tapahtuman se on mukana yhdistyksen toiminnassa ja siten yhdistys vastaa myös tapahtuman rahallisesta tuloksesta.

Klikkaamalla nimeä saat esiin osoitetiedot.

# Nimi Asema Sähköposti Puhelin