Hienoja tuloksia arvokisoista


BWC 2019, bouviereiden MM-kisoissa IGP 1-2 luokassa hienosti toiselle sijalle tulivat Katriina Neva ja Hillariina Wisgund v Caya’s Home IGP1.

EK3 JK1 VK1 Kotitontun Emmi ”Emmi” saavutti hienon tuloksen Palveluskoirien SM-kisoissa Lahdessa 16.-18.8.2019 etsintäkokeessa lainaohjaaja Maarit Rokkamäen kanssa. Pisteitä heille kertyi 260/300. Pronssimitali jäi vain puolen pisteen päähän. Huikea suoritus nuorelta koiralta vieraan ohjaajan kanssa!

CIE FI KTV-HTM Brezel von der Ruppy ”Rinkeli” ohjaajansa Marjaana Lohivirran kanssa saavuttivat upeasti viidennen sijan kovatasoisessa Koiratanssin SM-kisassa Tampereella 26.10.2019. Noihin karkeloihin ei ihan noin vaan pääsekään tanssahtelemaan, pääsyvaatimuksena on tulos voittajaluokasta.

Yhdistys onnittelee kaikkia kisoissa menestyneitä!

Kuva: Marie-Louise Martinsson
Kuva: Marie-Louise Martinsson

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *